tejp!
tejp!
logo 

Moves2 på Talang :)


Nu blir vi sådär stolta igen. Vad grymma ni är Moves2! Vi håller tummarna för er framöver i tävlingen, och ni som inte sett dansnumret kan titta på det här!Kursstart 3 - 9 feb


Kom och dansa med oss på Danshuset! Vi är en dansskola med varierat kursutbud, hög kvalité och massor av dansglädje! Du kan provdansa gratis under terminens fem första veckor (1 gg/kurs) och ingen föranmälan krävs. För er som har gått hos oss förut så fortsätter de flesta kurserna på samma dag och tid som föregående termin. Anna och Ulrika på kundtjänst svarar gärna på era frågor.

Vi ses på dansgolvet! 

Nyhet! Street för Moves2


Nu har du möjlighet att dansa för våra coacher Robin, Hugo och David från tävlingsgruppen Moves2. Vi lär oss grundläggande Street och lär oss förstå Streetens grooves, dynamik och musikalitet. Dessa klasser är helt öppna och alla kan anmäla sig.

• Läs mer och boka 

Nyhet! High Heels för Evelina


Power! Välkommen till våra confidence-klasser, för ungdomar och vuxna. Vi jobbar med klack eller boots (du väljer), och dess uttryckssätt med självkänsla och pondus!

• Läs mer och boka 

Höstshowen 2019 på film


1. Klicka på: http://ht19.danshuset.se/
2. Klicka på den föreställning du vill köpa eller köp alla shower.
3. Skapa konto (om du inte redan har ett).
4. Betala din order eller skriv in din rabattkod.
5. Titta och njut.
(Klicka nedan för att kunna se vilken show du/ditt barn deltagit i.)
• Särskild showinformation 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer