tejp!
tejp!
logo 

Audition Specialen


Älskar du att dansa och stå på scenen? Vill du dansa flera gånger i veckan med samma grupp? Då ska du söka till Specialen! Läs mer om specialen och anmäl er till audition nedan.

• Specialen Junior
• Specialen FörberedandeVårens kurser startar v.6.


Vi vill självklart vara med och minska smittspridningen av Covid-19 och därför anpassar vi verksamheten med hänsyn till det. Som många andra möter vi en stor utmaning i att begränsa antalet personer i lokalerna och samtidigt kunna fortsätta med det vi brinner för. Vissa kurser stoppas för anmälning (gäller ej specialen och p.p.e som har en fast plats) och andra kurser behöver fyllas på. Så vänta inte för länge med din anmälan! Vi kanske behöver göra schemaändringar och om just du råkar bli drabbad så återkommer vi till dig. Planeringen tar tid och därför behöver vi skjuta fram kursstart till vecka 6. Tack för din förståelse och vi hoppas att vi kan hjälpas åt för att få en fungerande dansskola.
Att alla följer trängselrestriktionerna så att barn och unga kan få fortsätta dansa för att kropp och själ ska må bra.
Vi ser fram emot en vårtermin fylld med dansglädje! Om din önskade kurs råkar vara full så ring kundtjänst så att vi kan hitta något annat passande till dig! Tel: 08 - 55 11 86 50 E-post: info@danshuset.se 
 
 

Lunchträning för vuxna


Danshuset erbjuder till våren dans och yogaklasser under lunchen för dig som är 16 år och uppåt. Vi vet att behovet av rörelse, social samvaro (med distans) och byte av miljö är stort i dessa tider. Vi behöver komma ifrån våra tankar, och in i vår kropp, få känna glädje, inspiration och kreativitet. Kom till oss, och ladda upp med kraft och energi för att möta resten av dagen. På schemat finns yoga och Modern dans som båda verkar stärkande och frigörande för kropp och själ. Begränsat antal med platser. Varmt välkommen att boka din plats idag. Se kurserna nedan:

• Modern Dans för vuxna Onsdagar kl.11:30-12:30 13 ggr
• Yoga Vinyasa Flow för vuxna Torsdagar kl.11:30-12:30 och Lördagar kl.12:00-13:00 13ggr
• Zumba för vuxna Fredagar kl.11:30-12:30 10 ggr