tejp!
tejp!
logo 

Kom och provdansa


Varmt välkomna att provdansa gratis under terminens fem första veckor! Testa gärna olika kurser (1 gg/kurs), så ni kan hitta den lärare och stil som passar er bäst. Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp :)

Gäller ej fullbokade kurser eller våra Specialen-grupper. 

Grattis Rebecka!


Till Rebecka Wahlquist från Specialen Linjen Åkersberga, antagen till Kungliga Svenska Balettskolans Yrkesdansarutbildning. Grattis från alla oss på Danshuset! 

Moves2 glänser i Talang :)


Nu blir vi sådär stolta igen. Vad grymma ni är Moves2! Vi håller tummarna för er framöver i tävlingen, och ni som inte sett dansnumret kan titta på det här! OCH DU KAN ÄVEN DANSA FÖR DESSA GRYMMA LÄRARE! Mer info på nyhetssidan för Sollentunaskolan och under personal "Moves2".Kursstart 3 - 9 feb


Kom och dansa med oss på Danshuset! Vi är en dansskola med varierat kursutbud, hög kvalité och massor av dansglädje! Du kan provdansa gratis under terminens fem första veckor (1 gg/kurs) och ingen föranmälan krävs. För er som har gått hos oss förut så fortsätter de flesta kurserna på samma dag och tid som föregående termin. Anna och Ulrika på kundtjänst svarar gärna på era frågor.

Vi ses på dansgolvet! 

Höstshowen 2019 på film


1. Klicka på: http://ht19.danshuset.se/
2. Klicka på den föreställning du vill köpa eller köp alla shower.
3. Skapa konto (om du inte redan har ett).
4. Betala din order eller skriv in din rabattkod.
5. Titta och njut.
(Klicka nedan för att kunna se vilken show du/ditt barn deltagit i.)
• Särskild showinformation 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer