tejp!
tejp!
logo

Välkommen till Danshuset City


Vi vill välkomna er alla elever från Danscompagniet och alla NYA! Danshuset hoppas att ni alla kommer att trivas hos oss! Under rubriken "Kurser" kan ni se vårt kursutbud inför hösten och boka en plats redan nu. Har du tidigare fyllt i en intresseanmälan för en specifik kurs via blankett på Danscompagniet så måste du nu boka kursen på nytt online!
Kontakta oss gärna via telefon, mail eller chatt om du har några frågor du inte finner svar på här på webben.

Tel: 08 - 55 11 86 50 E-post: info@danshuset.se 

ÖPPET HUS


Kom och provdansa under vårt Öppna hus under v.34! Provdansa hur mycket du vill tills du hittar just din kurs!

Anmälan sker här >>> 

Audition till Specialen grupper


Nu kan du söka till våra populära Specialen grupper med start hösten 2021. Audition söndag den 22 augusti på Danshuset City. Läs mer om våra specialen grupper och anmäl er till audition nedan.

Info & anmälan >>>
 

Vill du arbeta för Sveriges största dansskola?


Rekryteringen är i full gång till vår nyöppnade dansskola i Stockholm City och vi söker efter fler kompetenta danspedagoger! Är du den vi söker? Skicka in din ansökan till maria.danshuset@gmail.com
 

Termins dans-kort


För dig som är vuxen (16+) och vill dansa mycket & ofta.
Anmäl dig till 3 valfria kurser som du deltar i varje vecka. Utöver dessa tre bokade klasser har du möjlighet att delta i ett obegränsat antal klasser i mån av plats. 

Danshusets fantastiska elevshower!


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn och ungdomskurserna får uppleva. Vi kör fullt ut, med egetproducerat roligt och fantasifullt manus, ljus och ljud, uppsydda kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara mycket uppskattade och omtalade av både publik och elever. Alla våra barn- och ungdomsgrupper deltar (ej Knattedansen)