tejp!
tejp!
logoFramskjuten kursstart! Vårens kurser startar v.6.


Vi vill självklart vara med och minska smittspridningen av Covid-19 och därför anpassar vi verksamheten med hänsyn till det. Som många andra möter vi en stor utmaning i att begränsa antalet personer i lokalerna och samtidigt kunna fortsätta med det vi brinner för. Vissa kurser stoppas för anmälning (gäller ej specialen och p.p.e som har en fast plats) och andra kurser behöver fyllas på. Så vänta inte för länge med din anmälan! Vi kanske behöver göra schemaändringar och om just du råkar bli drabbad så återkommer vi till dig. Planeringen tar tid och därför behöver vi skjuta fram kursstart till vecka 6. Tack för din förståelse och vi hoppas att vi kan hjälpas åt för att få en fungerande dansskola.
Att alla följer trängselrestriktionerna så att barn och unga kan få fortsätta dansa för att kropp och själ ska må bra.
Vi ser fram emot en vårtermin fylld med dansglädje! Om din önskade kurs råkar vara full så ring kundtjänst så att vi kan hitta något annat passande till dig! Tel: 08 - 55 11 86 50 E-post: info@danshuset.se 

High Heels - Confidence Class


Välkommen till vår confidence klass, för ungdomar. Vi jobbar med klack eller boots likande skor (du väljer) och dess uttryckssätt med självkänsla och pundus! Stilen är en blandning av kommersiell hiphop och olika jazzstilar, men även med influenser av voguing och wacking. Uttrycket är Confidence, där koreografierna skall framhäva och uttrycka självsäkerhet.

• klick här för att boka din High Heels - Confidence Class >>> 

Contemporary Jazz


Vi dansar med känsla och frihet! Vi använder jazzens teknik som i hopp och piruetter samtidigt som vi uttrycker kroppen i en lyrisk känsla och får utan tvekan utlopp genom dansen! Vi tränar på ett längre dansstycke med fokus på att landa i tekniken och våga ge scenen ett uttryck. Utmaning med kvalité!

• klick här för att boka din Contemporary Jazz kurs >>> 

TikTok kurs


TikTok är en app fylld av en stor variation av danser i blandade stilar. Vi startar med en rolig och dansant uppvärmning och sedan blandas kommersiell form av Jazz och Hiphop Vi kommer under terminens gång att lära oss olika koreografier samt mimik till de mest populära låtarna på TikTok.

• klick här för att boka din TikTok kurs >>>Examenselever från Specialen Linjen 2017-2020


Se våra fina examenselever från Specialen Linjen 2017-2020 i deras sista nummer ihop! Grattis alla dansare!! 

Dansläger v.9


Under fyra sportlovsdagar får du intensiv dansträning i flera olika stilar. Vi dansar mest Showjazz och Street men du får även prova på andra stilar, tex. Modernt, Breaking, Balett, Disco osv. Schemat utgörs i huvudsak av dansklasser (ca 4-5 lektioner/dag) men vi blandar upp dessa med andra aktiviteter.

• Dansläger på sportlovet (v.9) 

Dans på film


Vartefter alla lärare filmat sina koreografier så kommer filmerna att vara tillgängliga här på hemsidan. Du måste vara inloggad för att kunna se din(a) kurs(ers) film(er).
Vi skickar även ut ett sms & mail när just din kurs fått en film publicerad. Men surfa in och kolla då och då om det kommit någon ny film.

• Klicka för att komma till din filmsida 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer