tejp!
tejp!
logoFramskjuten kursstart! Vårens kurser startar v.6.


Vi vill självklart vara med och minska smittspridningen av Covid-19 och därför anpassar vi verksamheten med hänsyn till det. Som många andra möter vi en stor utmaning i att begränsa antalet personer i lokalerna och samtidigt kunna fortsätta med det vi brinner för. Vissa kurser stoppas för anmälning (gäller ej specialen och p.p.e som har en fast plats) och andra kurser behöver fyllas på. Så vänta inte för länge med din anmälan! Vi kanske behöver göra schemaändringar och om just du råkar bli drabbad så återkommer vi till dig. Planeringen tar tid och därför behöver vi skjuta fram kursstart till vecka 6. Tack för din förståelse och vi hoppas att vi kan hjälpas åt för att få en fungerande dansskola.
Att alla följer trängselrestriktionerna så att barn och unga kan få fortsätta dansa för att kropp och själ ska må bra.
Vi ser fram emot en vårtermin fylld med dansglädje! Om din önskade kurs råkar vara full så ring kundtjänst så att vi kan hitta något annat passande till dig! Tel: 08 - 55 11 86 50 E-post: info@danshuset.seExamenselever från Specialen Linjen 2017-2020


Se våra fina examenselever från Specialen Linjen 2017-2020 i deras sista nummer ihop! Grattis alla dansare!! 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer