tejp!
tejp!
logo 

Vårens show "Drömmar" INSTÄLLD!


Vi hoppas att kunna genomföra föreställningar i höst istället och teatrar är inbokade. Därför kommer vi att filma dansnumren vid sista kurstillfället för terminen med undantag för Zumba och Knattedans. Målsman och elever kommer att kunna se dansnumren via hemsidan. Filmen kommer INTE att vara delbar för allmänheten utan är bara till för Danshusets elever och lärare. Är det någon som inte vill filmas, meddela din danslärare. Vi återkommer om det sker några förändringar.

Här ser du vilka kläder som gäller på sista lektion.


Frisyrer och vad eleverna ska ha på fötterna meddelas på lektionen. Om det bara står "Läraren meddelar" ges all information ut via dansläraren. Alla lärare informerar sina elever vilka teman de har. Dokumentet finns också på anslagstavlan på Danshuset. 

Försommarkurser!


Förläng terminen med mer dans! Fysisk aktivitet är viktigare än någonsin för att stärka hälsan så att barn och unga mår bra. Dans är också kommunikation, glädje och gemenskap.

• Försommarkurser Barn 7-9 år • Försommarkurser Ungdom 10+ 

Dansläger under sommarlovet!


Under fyra sommarlovsdagar får du intensiv dansträning i flera olika stilar. Vi dansar mest Showjazz och Street men du får även prova på andra stilar, tex. Modernt, Breaking, Balett, Disco osv.

• Dansläger v.25 • Dansläger v.26 • Dansläger v.32Kurserna inför hösten 2021


Höstens kurser släpps 10/5. Kursstart v.35. Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta kundtjänst!!
Tel: 08 - 55 11 86 50 E-post: info@danshuset.se