tejp!
tejp!
logo

Inställda kurser idag:
  • VT22B672 - Barndans på Söndagar kl.09:30 Lärare: Malin Fuchs - sjuk

  • VT22B669 - Showkids på Söndagar kl.10:15 Lärare: Malin Fuchs - sjuk

  • VT22B670 - Showkids på Söndagar kl.11:00 Lärare: Malin Fuchs - sjuk

  • VT22B674 - Balett på Söndagar kl.11:45 Lärare: Malin Fuchs - sjuk

 


Show - Biljetter och info


Nedan finner du information om allt som rör Danshusets Vårshow 2022

• Program
• Allmän showinformation
• Särskild showinformation

Klicka på länken nedan för att köpa biljetter till årets Vårshow. Här finns även personlig showinfo (datum, tid och kostym).
• Biljettshop och personlig showinfo 

Ny hemsida!


Det är dags för en digital uppdatering och Danshuset har fått en ny hemsida. Från och med den 16 maj kan ni boka kurser inför HT22 på: https://new.danshuset.se/ . Att byta hemsida är ungefär som att byta bostad, vissa sidor ligger därför kvar på vår gamla hemsida ett tag till. Gå in och kika, anmäl er till en kurs och upplev det nya systemet! Mvh Danshuset.

Till hemsidan >>> 

Specialen Sommarshow


Under vecka: 25 & 26 repeterar vi inför specialens sommarshow. En unik show där de elever som går i Specialen kurser (ej mini) får möjlighet att utvecklas och uppleva hur det är att vara med i en professionell dansproduktion. Showen visas på Diselverkstaden i Sickla den 1:a juli. Du dansar med den grupp som du har tillhört under VT22. I vissa fall kommer vi slå ihop olika grupper och det kan hända att du blir placerad på en annan dansskola än den du är van vid. OBS! Platserna är begränsade.

Info & anmälan - Junior >>>

Info & anmälan - Förberedande & Linjen >>> 

Dansa med oss på sommarlovet!


Här får du intensiv dansträning i flera olika stilar. Vi dansar mest Showjazz och Street men du får även prova på andra dansstilar. Schemat utgörs i huvudsak av dansklasser, men vi blandar upp dessa med andra aktiviteter och utomhus om vädret är bra. Lägret passar både dig med och utan förkunskaper.

Info & anmälan >>>