tejp!
tejp!
logo 

Filminspelning istället för show


På grund av Covid-19 så har vi beslutat att inte ha elevshower på teater som vi brukar. Vi ber er klicka på länken nedan och läsa vårt brev om detta.
• Information om filminspelning >>>

Klicka nedan för att hitta vad du ska ha på dig under filminspelningen
• Information om kläder >>>Vårens kurser är ute


Nu kan du boka vårens kurser! De flesta kurser fortsätter på samma dag och tid som föregående termin. Om ni undrar något kan ni prata med er danslärare eller kundtjänst där Anna och Ulrika gärna svarar på era frågor.
Vi ses på dansgolvet! 

Audition Specialen


Älskar du att dansa och stå på scenen? Vill du dansa flera gånger i veckan med samma grupp? Då ska du söka till Specialen! Läs mer om specialen och anmäl er till audition nedan.

• Specialen Junior
• Specialen Förberedande 

Dansläger i Sollentuna v.53


DanceMix Camp är för dig som är 8 år och äldre och vill prova på olika dansstilar. Du kan komma att få prova på olika dansstilar som ex. showjazz, streetdance, disco, modern dans. Utöver all dans kommer vi även att hitta på en massa lek och bus.

• Dansläger v.53 (Sollentuna)
 

Covid-19


Danshuset har öppet med dansklasser. Det är omtumlande tider och vi undersöker och planerar olika lösningar för framtiden. Enligt information från Folkhälsomyndigheten är det inte aktuellt att stänga grundskolor och de betonar att det är viktigt att fritidsaktiviteter fortsätter för barn och unga. Så vi kommer fortsätta hålla öppet så länge vi finner det möjligt. Vi förstår att det är många som är oroliga och kanske avstår från att dansa av olika skäl eller är sjuka. Vi anpassar därför verksamheten efter folkhälsomyndighetens rekommendationer för idrotts och träningsanläggningar.

För elever under 15 år:
För att minska risken för smittspridningen så vädjar vi till föräldrar till yngre elever att minimera sin närvaro i Danshusets lokaler.
Detta kan man göra på följande sätt:
  ⁃ Samåka till Danshuset (en förälder tar flera barn).
  ⁃ Alla elever är ombytta och klara när dom kommer till Danshuset.
  ⁃ barn som klarar av att gå in till Danshuset själva gör det.
  ⁃ Föräldrar lämnar Danshuset under pågående klass.
  ⁃ ingen stress… Om det är många som anländer samtidigt till Danshuset så vänta med att gå in, även om ni kommer lite sent till klassen.

För klasser med vuxna och elever över 15 år:
Vår målsättning är att alla grupper med elever över 15 år erbjuds möjligheten att vara med på klass digitalt via streaming. Det är upp till individen själv att avgöra om man vill delta på plats i danssalen eller digitalt. Många av Danshusets klasser har blandade åldrar och vi planerar för att kunna fortsätta undervisningen med de nya rekommendationerna ifrån folkhälsomyndigheten.

Föräldrar får vanligtvis närvara på första och sista lektionen under terminen men p g a samhällsläget vill vi helst inte ha anhöriga inne i salen.Men är något barn ledsen och tycker det känns nervöst i början så tillåter vi såklart att en förälder följer med in och sedan försöker smyga ut efter ett tag.

Vi fortsätter påminna alla om att stanna hemma om ni känner er det minsta sjuka med symptom som snuva, hosta eller feber. Tänk även på att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, att hosta och nysa i armvecket, samt att undvika att röra vid ansiktet.

• Läs mer om förhållningssätt på Danshuset p.g.a. Covid-19

Tack för er hjälp, och ta väl hand om er!

 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer