tejp!
tejp!
logo 

Dansläger i Sollentuna


Under fyra höstlovsdagar får du intensiv dansträning i flera olika stilar. Vi dansar mest Showjazz och Street men du får även prova på andra stilar, tex. Modernt, Breaking, Balett, Disco osv. Schemat utgörs i huvudsak av dansklasser (ca 4-5 lektioner/dag) men vi blandar upp dessa med andra aktiviteter.

• Dansläger v.44 (Sollentuna)
 

Covid-19


Danshuset har öppet med dansklasser som vanligt. Det är omtumlande tider och vi undersöker och planerar olika lösningar för framtiden. Enligt information från Folkhälsomyndigheten är det inte aktuellt att stänga grundskolor och de betonar att det är viktigt att fritidsaktiviteter fortsätter för barn och unga. Så vi kommer fortsätta hålla öppet. Vi förstår att det är många som är oroliga och kanske avstår från att dansa av olika skäl eller är sjuka. Därför har vi lagt upp filmer från koreografier till elevshowerna som ni kan ta del av. Vi anpassar även verksamheten efter folkhälsomyndighetens rekommendationer för idrotts och träningsanläggningar.

Föräldrar får vanligtvis närvara på första och sista lektionen under terminen men p g a samhällsläget vill vi helst inte ha anhöriga inne i salen.Men är något barn ledsen och tycker det känns nervöst i början så tillåter vi såklart att en förälder följer med in och sedan försöker smyga ut efter ett tag.

Vi fortsätter påminna alla om att stanna hemma om ni känner er det minsta sjuka med symptom som snuva, hosta eller feber. Tänk även på att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, att hosta och nysa i armvecket, samt att undvika att röra vid ansiktet.

• Läs mer om förhållningssätt på Danshuset p.g.a. Covid-19

Tack för er hjälp, och ta väl hand om er!

 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer