tejp!
tejp!
logo

Karin Bonthron

Karin kommer från Dalarna, och kreativiteten har alltid varit en central del i hennes liv. Som 9-åring började hon dansa Balett och Showjazz, men intresset växte och inkluderade snart allt från Modern/Nutida dans, till Commercial Jazz.

Efter dansstudier på gymnasiet, flyttade Karin till New York. Där utbildade hon sig till dansare vid Dance New Amsterdam och Peridance Capezio Center. Under sin tid i New York dansade hon i föreställningar både på City Center Studios och på sin skola Peridance.

Karin vill ständigt utvecklas och lära sig mer inom dansen. Hon åker ofta på olika workshops och fortbildningar, både i Sverige och utomlands. Den dansstilen som ligger henne närmast hjärtat är Modernt/Contemporary, men hon hittar också gärna inspiration från Jazz.

Karin frilansar även som dansare och yogalärare.

”I min undervisning lägger jag stort fokus vid glädjen att röra och uttrycka sig med kroppen. Det är en röd tråd som följer alla mina klasser.
Jag arbetar mycket med musikalitet och introducerar olika typer av musik, redan i de yngre åldrarna. För de äldre eleverna ingår även mycket dansteknisk träning. Tillsammans med showjazzens dynamik, med inslag av den moderna dansen flöde, får dansarna en varierad och utmanande klass. Men framför allt med en stor portion lekfullhet och dansglädje!”

Karin har inga Kurser i Upplands Väsby:


Inga kurser i övriga orter denna termin