tejp!
tejp!
logo

Carolina Ossandon

Carolina har dansat i stort sett hela livet! Showdans och jazzdans var det som var mest aktuellt under barndomen men även salsa och andra latinamerikanska rytmer då hon är uppvuxen med en familj som har sina rötter i Chile! Med åren kom också baletten och den moderna stilen mer och mer in i bilden.
Vid 16 års ålder bestämde Carolina sig för att satsa på dansen och började plugga på Stockholms estetiska gymnasium samtidigt som hon gick Jenny Widegrens danslinje. Efter studenten tog hon sitt pick och pack och flyttade ner till München i Tyskland för att studera på Iwanson International contemporary danceschool. Direkt efter examen 2014 flyttade hon vidare till Berlin och jobbade och undervisade där ett tag. Men nu är hon tillbaka för att sprida dansglädjen i Sverige! När Carolina inte har pluggat eller undervisat har hon jobbat som dansare på b.la Sommarkrysset och som showartist på olika klubbar och evenemang tillsammans med kompaniet "DrellaCompany".

"Jag älskar även improvisation! Och att få skapa med tillsammans med mina elever. För mig är det väldigt viktigt att låta mina elever hitta sin egna stil och få chansen att vara med att skapa. På mina klasser handlar det om dansglädje och om att lära sig av varandra. Och även om att hitta sin utstrålning. Mitt mål är att få mina elever att ta in det jag har att lära dom och göra det till något alldeles eget och personligt. Alla är olika och det är det som är vackert!"

Carolina's Kurser i Sollentuna:

Displaying 1-2 of 2 results.
Kurs nrKursFödd årDagTidNivåInfoStartprisant ggrBoka
VT22S951Showkids 15-16Tisdag17:15-18:00
Endast köplats

2022-02-01179513
VT22S952Balettfrån -12Tisdag18:00-18:452022-02-01179513
Inga kurser i övriga orter denna termin