tejp!
tejp!
logo

Kompletterande dansträning


Denna kurs är för erfarna dansare som söker alternativ träning som komplement till sin dansträning. Vi jobbar i tre block: det första blocket innefattar fysträning med fokus på att förbättra kondition samt stärka upp viktiga muskelgrupper som är värdefulla för oss i dansen. Det andra blocket består av rörlighetsträning, där vi använder mycket av yogans redskap för att mjuka upp kroppens olika delar. Vi lär oss även jobba med andningen, och hur kraftfullt andetaget är för att komma djupare in i kroppen. Vi pratar mycket om linjering och hur viktigt det är att jobba skonsamt när man stretchar.
Det tredje blocket jobbar vi med akrobatik. Klassen kommer vara inspirerad av dans, men kommer även innehålla inslag av styrka och stretch. Vi kommer lära oss enklare akrobatiska kombinationer och träna olika fraser över golvet.

Denna kurs är främst för elever som är 15 + år och har gått ut vår 3-åriga linje. Om du är intresserad av denna kurs och inte gått Linjen, hör gärna av dig till nathalie@danshuset.se

Kurser i Kompletterande dansträning

Displaying 1-1 of 1 result.
Kurs nrÅlderDagTidNivåInfoKurs StartKurs Stopprisant ggrLärareBoka
HT21E20013+Onsdag19:15-20:152021-09-012021-12-01189513Nathalie ErikssonBoka