tejp!
tejp!
logo

P.P.E Avancerade Scengrupp


Denna kurs är för dig som är medlem eller gjort examen från Specialen Linjens 3-åriga utbildning.
Kursen består av ett längre koreografiskt danspass med fokus på två dansnummer som ska framföras på Danshusets avslutningsshower, ca 25-30 shower kommer göras. Vi turnerar under tre veckor med oftast en start i Nacka, och vanligtvis med en avslutning på Sollentunas scen.

Nivån är beteckning avancerad med mycket högt tempo och teknisk träning. Eleven tar eget ansvar att hålla sig ikapp med gruppens utveckling. Personlig feedback och korrektioner är starkt och vi jobbar efter att utmana nivån och hålla en hög standard som en av de främsta grupper som syns utåt från Danshuset.
För godkänd medlemskap ska dansaren provdansa eller bli erbjuden en plats.
Denna kurs är riktat till de elever som har dansen som största intresse och är redo att lägga i en ytterligare växel. Vi ser helst att du är medlem i eller examinerad från Specialen Linjen.
Det kan finnas vissa undantag om går ett visst antal kurser hos oss eller om du redan medlem i Sollentunas äldre avancerade grupp, men notera att det är mycket ovanligt och sådana beslut tas av kursansvarig om det skulle vara aktuellt.

Kursen leds och är skapat av vår utbildningsledare Madeleine Stenlander Marquart. Vänligen maila ansvarig för kursen vid frågor:

madeleine@danshuset.se

Kurser i P.P.E Avancerade Scengrupp

Displaying 1-1 of 1 result.
Kurs nrÅlderDagTidNivåInfoKurs StartKurs Stopprisant ggrLärareBoka
VT22S00317+Måndag17:25-18:50
Mindre än fem platser kvar!

2022-01-312022-05-23149013Madeleine Stenlander-Marquart